Anggota

Thursday, March 22, 2012

keSAYANGanku 2 :D


Assalamualaikum.

Hari ni nak ceta pasal 'kuda' yang baru smpai setelah 3 minggu menanti :DD
"kuda" ini telah selamat sampai d bumi Beaufort, Sabah pada 21 March 2012 :D

Yamaha 135 LC ES :DD

cant wait 1000km :D


Saturday, March 17, 2012

Autoshow 1 Malaysia.

Assalamualaikum. Hello :D

After take a long rest in my bed , aku dengan bingung & laggingnya mengarang semula cerita hidup yang sempat aku rakam dalam masa terdekat ni.

Maybe for the next entry, i will tell another story in mylife for this year :DD ok.

17March2012, aku melibatkan diri di dalam satu aktiviti belia kat kampung sebelah.
Kampung Rancangan Klias, Beaufort.

"Autoshow 1 Malaysia"

'Pemenang' kapcai kami :D AHA

Suasana Tapak Autoshow
1.30PM

Melawat Kawasan Member.

Actually, banyak lagi gambar, tapi malas pula nak upload :D

Kanak2 makan ketam,
Selamat malam :D










i'm back :DD


setelah sekian lama sesat didunia realiti , ak kembali mgerakkan jari utk mgarang pjalann hidup seorg hamba :D

sekadar mengisi kekosongan di mlm hari,
utk melepaskan kerinduan di alam maya ini ,
dengan jari ini,
nukilan ini ak akhiri :D

semoga bjumpa lagi :)

Saturday, August 20, 2011

Ramadhan.


Assalamualaikum.

Ramadhan , AHA , ni la entri pertama ak di bulan rmadhan pada tahun ne :D
tu ja sbnrnya XD

AHA, sahur luk ak . ahaha !


btw, Selamat Menyambut Ramdhan Almubarak.

image : credit to google image ^^ lupa uda urlnya XD sory2


Friday, May 13, 2011

PPRPK1

Assalamualaikum :D

PPRPK1 ? apakah dia ? aha. tu adalah singkatan untuk nama klas ak , nama fullnya Program Pendidikan Rendah Pendidikan Khas dan 1 mewakili semester :)

Sebelum exam, kami adalah wat ckit² parti, org ckp xsah kalo xwat kan, so , semalam kami wat arh sedikit mkn² bersama smua ahli klas :)

So, hari ni , ak xmau upload gmbr :D mls susun :) jadi ada video ne , ok la aa :D

Video ada kat FB la plak :)

KLIK DI SINI !

layan ya. Chau :D

Wednesday, May 11, 2011

Mari Belajar.

Assalamualaikum :D

Bulan Mei menjelang menandakan Semester hampir melabuhkan tirainya bagi pelajar² mcm ak :D
Sebelum mula bcuti, mesti menyusahkan diri luk , sapa ckp belajar tu xmenyusahkan , bagi pelajar mls mcm ak , belajar sungguh memenatkan & lgsung xbest . ahah . tapi sebagai manusia sudah menjadi lumrahnya hidup untuk belajar untuk dunia & akhirat. So, kita cam xbole buang undang² ne.

Jadi kesimpulannya, time cuti baru dpt update lg menatang ne :D

Ok peps, c u soon :D



Credit to : google image .

(http://4.bp.blogspot.com/_WCaoKsDNaQY/S1v7ciD4dNI/AAAAAAAAAw4/EnLRmdm57X4/s320/Study.gif)

Saturday, May 7, 2011

Saturday Evening.

Assalamualaikum :D

Hari ni ak mau creta perjalanan hari sabtu pada minggu-minggu terakhir diperantauan :D

Pada awal perjalanan , saat keluar dari pagar yang mengelilingi asramaku, terlintas dfikiran untuk mengambil gambar kereta-kereta yang langsung tidak memberi peluang kepadaku untuk melintas jalanraya yang tidak lengang dari gelesan kereta. Berbekalkan kamera yang tergantung dileherku, hanya menunggu petikan jari telunjukku . Setelah beberapa petikan, akhirnya terhasillah gambar di atas :D




Setiba ak di tempat yang dituju , akhirnya sahabatku penat membuka mata untuk merakamkan detik2 yg berlaku pada saat itu dan hasil dari rakamannya aku sunting sebagai hiasan di dinding blogspot.com ne :D

Sementara ak sibuk melayan c matahari, member2 ku sibuk melayan haiwan yang terdampar ditepi pantai.

Setelah penat berjalan dari hulu ke hilir, maka terdmpar la manusia2 ne kat tepi pntai disamping asap yang bole disedut. Walaupun aggota xcukup , bantai jakk .

Hasil drpd perbincangan yg dijalankan pd gmbr d ats , atas persetujuan semua pihak . Cadangan untuk melaksanakan projek d atas , akan berlangsung tidak lama lg :) nantikan :D ahahha!

dats it 4 2day .
maybe, see u 2molo :D





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...