Anggota

Saturday, February 12, 2011

Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 .

Pencarian 10 Blog tercantik Pilihan Blogger 2011, perh , dengar nama jakk da cun.
berminat ? klik gambar di atas ok! :D

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Abang² , Kakak² , Adik² , Awek² , Balak²
Juh ramai 'join' contest ni.

ni ha dia punya ciri² !
  1. Pastikan blog korang layak untuk menyertai aktiviti ini.
  2. Pastikan blog korang mempunyai design yang menarik,tertarik dan kau memang deboom.
  3. Pastikan susunan widget adalah menarik dan teratur.
  4. Pastikan mempunyai header yang tidak menyakitkan mata.(Jika mempunyai header)
  5. Pastikan blog korang tidak mempunyai ciri-ciri yang tercatat di entri ini:Apa Perkara Yang PALING Dibenci Ketika Blogwalking.

ops. xtau blog aku ni layak atau x :) . Kalau x, sekadar memeriahkan suasana jak la ya :D
design menarik, tertarik dan kamu memang deboom pun entah juga ne, debom ka ? aha!
widget ni mcm ada skit la . ahaks
rasanya nda bikin sakit mata juga ni headerku , silau sikit jak la.
:D


Lain² hal :D

SIAPA YANG AKAN JADI JURI DAN PILIH PEMENANG?

-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.

BILA TARIKH TUTUP PENYERTAAN?

-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

BILA TARIKH UMUM PEMENANG?

-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9 malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

HADIAH ISTIMEWA DARI 2DAYBLOGGER.COM

-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.


Okeh, thats its for today :D

have a nice day yaww !


member yang menjadi mangsa :

Shukuri

Bella

Aie






3 comments:

  1. ahaks . ok jg tu :DD ak sekadar join jakk :DD

    ReplyDelete
  2. suke blog anda! :) banner menarik pehatian! dan hijau! haha sebab wane fav kot
    definitely getting my vote. good luck :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...